Inchideri veranda

 

Sistemul pentru inchideri veranda special creat pentru ferestrele de mansarda, previne supraincalzirea, reducand folosirea...

Sisteme pentru inchideri veranda

Inchideri terase comerciale

 

Sisteme pentru inchideri terase comerciale, inchideri terase fast-food, inchideri terase restaurant ...

Sisteme pentru inchideri terase

Inchideri terase

 

Sisteme de inchideri terase ideale, sisteme de inchideri terase cu rezistenta sporita, ce permiti trecerea luminii...

Sisteme pentru inchideri terase

Expert Design Group: Consilierul tau in alegerea produsului ideal de umbrire exterioara

 

Compania noastra este recunoscuta in domeniul amenajarilor interioare si exterioare pentru calitatea produselor noastre din gama de umbrire exterioara. Asigurand un raport calitate-pret foarte bun, produsele noastre sunt apreciate in egala masura atat de persoane fizice cat si de persoane juridice. Prin luarea în considerare a cerinţelor pretinse de beneficiar, locaţia montajului, arhitectura clădirii va consiliem in alegerea produsului ideal pentru dvs., produs ce va asigura cele mai multe beneficii pe termen lung.

 

Vizitati pagina oficiala de prezentare a companiei noastre: www.expertdesigngroup.ro

 

Produse Expert Design Group: Inchideri terasa si Sistem Veranda

 

Terasa este o permanenta sursa de incantare. Primavara poti iesi sa iti bei cafeaua de verdeata proaspata pe care ai asteptat-o intreaga iarna, vara te bucuri de aer, ferit totusi de umbra terasei, toamna poti sa petreci timp afara chiar daca ploua iar in serile blande de iarna este un deliciu sa te poti bucura de o ciocolata calde pe terasa, sub o patura groasa. Pentru a te bucura de terasa ta chiar si in anotimpul geros, Expert Design Group iti recomanda sistemele de inchideri terase!

 

 

1. Inchideri terase


Inchiderile de terase se adreseaza atat persoanelor fizice pentru inchiderea teraselor propriei locuinte cat si persoanelor juridice, pentru inchiderea spatiilor comerciale: inchideri terase restaurante, inchideri terase cafenele, inchideri terase fast-food-uri.

 

 

2. Inchideri terase, balcoane si foisoare

 

Expert Design Group realizeaza inchideri de terase, inchideri de balcoane, inchideri de foisoare. Sistemele de inchideri terase sunt realizate din plastic transparent ce imita geamul, sisteme de inchideri terase cu carcasa sau fara. Sistemele de inchideri terase protejeaza spatiul de zapada, frig, ploaie, curenti de aer si praf.

 

Sistemele de inchideri terase ofera un climat placut pe timp de iarna. Folia transparenta a sistemelor de inchideri terasa este solutia ideala pentru spatiile exterioare care trebuiesc inchise temporar. Ruloul transparent al sistemelor de inchideri terase nu este afectat de vantul puternic, indiferent de intensitate! Peretii rurabili folositi pentru inchideri terase sau inchideri pergole sunt transparenti si compusi din material PVC transparent.

 

Aspectuos, discret, functional, cu posibilitate de utilizare a unei folii transparente, a unui voal perforat sau simplu, ca mijloc de acoperire, infunctie de particularitatile spatiului. Inchideri terase in varianta manuala sau automatizata . Inchideri terase independente sau in combinatie cu pergole existente.

 

Oricum sunt folosite, sistemele de inchideri terase infrumuseteaza spatiul, iar in combinatie cu pergola sistemele de inchideri terase ofera o solutie completa de acoperire si protectie.

 

 

 

Montaj Sisteme de Inchideri Terase si Sisteme Veranda

 

Echipele de montaj Expert Design Group se deplaseaza pentru dumneavoastra, clienti persoane fizice sau juridice, oriunde in Bucuresti si in tara. Montam sistemele de inchideri terase si verande, rapid si in deplina siguranta.

 

Contacteaza echipa Expert Design Group>>>

 

Descarca catalog Inchideri Terase si Sistem Veranda